BIDRAG #4

Tema: Hva som helstLink: http://camillaa123.blogg.no/1243283079_konkuranse.html?c=1243365825306Jeg valgte dette bildet fordi Balder rett og slett er helt skjønn! :- )Jeg er selv ganske fornøyd med dette bildet, og håper dere andre ogsåliker det! :- )

BIDRAG #3

Link:http://kristaa.blogg.no/1243348798_fotokonk_p_min_blogg.htmlTema: SummertimeBilde:Bildet er fjernet PGA. fare for kopieringJeg valgte dette bildet fordi blomstene på trærne i hagen vår lukter sommer, de gir meg alltid denne sommerfølelsen når de blomstrer. :- )

BIDRAG #2

Dette bildet er et bidrag til konkurransen hos Dragonfly. Temaet er vann.Bildet er fjernet PGA. fare for kopieringBildet er tatt under snøsmeltinga, og minner meg derfor om vår. Jeg liker selv dette bildetrett og slett fordi jeg elsker våren og sommeren. Bildet er ikke redigert.

BIDRAG #1

Dette er mitt bidrag til Pictureits fotokonkurranse. Bildet er fjernet PGA. fare for kopieringGrunnen til at jeg valgte dette bildet er at jeg er veldig glad i småfugler og ble ganske fornøydmed dette bildet. Det gir meg en følelse av vår og issmelting. Noe som betyr mye for meg, såom jeg skal be...
hits